yoga24x7.nl biedt een uitgebreid aanbod yogakleding voor zowel dames als heren. Zo hebben we een groot assortiment yogakleding van verschillende merken, verschillende shops en uiteraard hebben we artikelen in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils!

Klik hieronder op de plaatjes om onze dames- of herenkleding te bekijken. Je kunt daarna aan de linkerkant snel wisselen tussen de verschillende categorieën in de yoga dames- of heren afdeling op yoga24x7.nl.

yoga dames kleding
dames yoga kleding
yoga kleding heren
heren yoga kleding

De kleding

Yoga, daar begin je aan omdat je je innerlijke rust wilt opzoeken. Tenminste, dat is bij de meeste mensen het geval. Om goed tot rust te komen, is het niet alleen belangrijk dat je de juiste poses en ademhalingstechnieken leert beheersen, maar dat je ook lekker kunt bewegen, zonder dat je daarbij gehinderd wordt door je kleding. Daarom is goed passende en fijne yogakleding erg belangrijk, voor zowel dames als heren. Bij yoga24x7.nl hebben we daarom dan ook een grote verscheidenheid aan yogakleding voor je geselecteerd. Niets werkt immers zo ergerlijk als tot rust willen komen en tegelijk je te ergeren aan je kleding die te strak zit of niet goed aansluit zodat je voortdurend wordt afgeleid.

Het assortiment op yoga24x7

In onze webwinkel vind je een compleet aanbod aan zowel dames- als herenkleding dat kan bijdragen aan een fijnere yogabeleving. Daarom presenteren we ons ruime assortiment graag aan je. Je kunt werkelijk alle kledingstukken die je maar zou kunnen nodig hebben voor het beoefenen van yoga, bij ons vinden. Wij doen een greep uit ons aanbod om je een beter idee te geven. Voor dames hebben we uiteraard yogabh’s, yogabroeken, yogaleggings en yogashirts. Daarnaast ook yogashorts, yogaslippers, yogasokken, yoga sportjacks, sweaters, tanktops, vesten, badjassen en haarbanden. Zoek je iets op yogagebied? Je vindt het in onze yoga24x7.nl webshop!

Daarnaast hebben wij niet alleen een breed gamma voor dames maar ook een apart assortiment voor heren. Op dit moment is dit assortiment minder groot dan voor de dames, maar je kunt er zeker van zijn dat eraan wordt gewerkt om dit te verbeteren. Je zou natuurlijk kunnen denken dat het aantal kledingstukken voor mannen ongeveer gelijk is aan dat voor vrouwen, maar hier en daar zijn er toch wel aanpassingen nodig. Zo kun je momenteel bij ons terecht voor heren yogabroeken, shorts, shirts en vesten.Wij vinden het belangrijk om ook een assortiment voor heren uit te bouwen omdat yogakleding specifiek dient aangepast te worden aan een mannelijk dan wel een vrouwelijk lichaam.

Waarom is yogakleding belangrijk?

Behalve dat yogakleding lekker dient te zitten, zijn er nog andere redenen waarom specifieke kleding voor yogabeoefenaars belangrijk is. We vertelden al dat het belangrijk is dat yogakleding fijn zit wanneer je je oefeningen uitvoert. Daarnaast is het evenzeer van belang dat het materiaal van de kleding aangepast is aan de bewegingen die je uitoefent. Zo zal textiel dat goed ademt ervoor zorgen dat transpiratievocht makkelijk afgevoerd wordt, zonder dat je te kampen krijgt met klamme kleding.

Materiaalkeuze en jouw eigen stijl

Aan welk materiaal je de voorkeur geeft, blijft een persoonlijke keuze. Yogakleding wordt vervaardigd uit verschillende materialen. Waar vroeger alleen katoen als goed ademende kleding werd toegepast, kan hetzelfde effect nu ook bereikt worden met synthetische materialen. Er zijn verschillende mogelijkheden.Je wordt dus niet beperkt in je keuze voor materiaal om gezonde yogakleding te kunnen dragen. Het aanbod is breder dan ooit zodat verschillende stijlen en combinaties mogelijk zijn. Je hoeft dus niet alleen voor comfort te gaan, je kunt tegelijkertijd voor je eigen persoonlijke stijl gaan. Als jij je niet fijn voelt bij loszittende kleding, kun je voor nauw aansluitende ontwerpen kiezen. De bewegingsvrijheid wordt in beide gevallen gegarandeerd. De keuze is dus geheel aan jou!