SpaOnline kortingscodes, acties en aanbiedingen

Spa Online

Directeur  Faizal Jung Siddiqui  ontdekte jaren gelden dat er geen echte vergelijking site bestond voor alle spa’s in Nederland. Met zijn meer dan 8 jaar ervaring in de internet branche, project management en uitgeven (publishing) is hij begonnen aan het grote spa project. Een project voor iedereen, die geïnteresseerd is in de spa/wellness branche. In 5 jaar tijd is SpaOnline B.V. uitgegroeid tot Nederlands grootste en meest betrouwbare sauna boekings website.

Online wellness bestellen bij de SpaOnline

Even heerlijk ontspannen en er tussenuit? Bij SpaOnline boekt u voordelig een dag wellness of zelfs een overnachting met wellness. Bij SpaOnline boekt u altijd met korting tov de originele prijs! U vindt daar een volledig overzicht om zo een goede keuze te maken een dagentree is zo gemakkelijk aangeschaft! SpaOnline werkt samen met de grootste aanbieders op het gebied van sauna en wellness.

Een selectie uit ons aanbod van SpaOnline artikelen

Wilt u bij SpaOnline bestellen dan maakt u eerst een account aan. Het bestellen wijst zich vervolgens vanzelf u kunt betalen met IDeal, PayPal of Mister Cash. Na betaling heeft u binnen 5 minuten uw vouchers in uw mailbox. Ook bij SpaOnline geldt de wettelijke bedanktijd van 14 dagen, afhandeling hiervan gaat via de klantenservice.

Bij SpaOnline koopt u altijd met korting! Vanaf 10% korting of meer. Wij verzamelen voor u de leukste aanbiedingen voor een heerlijke dag ontspanning. Maakt u gebruik van een kortingscode dan bespaart u flink op uw uitgaven!