Over yoga24x7.nl, Webshop24x7.nl en andere gekoppelde webshops

Yoga24x7.nl is onderdeel van het WebShop24x7.nl initiatief. De missie van Webshop24x7.nl is om de grootste gespecialiseerde online winkelstraat van Nederland en Duitsland te worden. We zijn dagelijks bezig om te onderzoeken waarmee we de consument succesvoller kunnen maken als het gaat om online shoppen.

Webshop24x7.nl is onafhankelijk en zorgt voor het inventariseren, selecteren en verzamelen van de beste producten die in de markt beschikbaar zijn. De consument heeft daardoor een ruim overzicht van producten van verschillende merken, in verschillende prijsklassen rond een bepaald thema. Hij hoeft daarvoor niet aan verschillende winkeldeuren te kloppen.
De aankoop van een product wordt door de consument gedaan bij de aanbieder die voor hem het beste aanbod heeft. Webshop24x7.nl en de gekoppelde shops verkopen niets zelf. De meerwaarde zit hem in het feit dat onze themawebsites een ongekend aantal producten op één aandachtsgebied bij elkaar brengt. Voor het verzorgen van totale platform en de marketing ontvangt Webshop24x7.nl een vergoeding van de aangesloten bedrijven.

Hoe werkt WebShop24x7?

WebShop24x7.nl inventariseert, selecteert, verzamelt en deelt een groot aantal producten van een groot aantal online winkels.

Inmiddels werken we samen met meer dan 100 online winkels en we hebben meer dan tienduizenden producten van meer dan 1000 merken verzameld. Deze artikelen tonen we aan jou via zogenaamde thematisch georganiseerde webshops. Dit betekent dat als je op zoek bent naar een yogaproduct je niet tussen de TV’s, schoenen en wasmachines hoeft te zoeken. Wij hebben per productgroep een aparte shop gemaakt met daarin duidelijke categorieën die alleen betrekking hebben op dit specifieke thema. Bij steeds meer sites geven we ook achtergrondinformatie bij producten. Denk aan foto’s, educatieve video’s, product video’s, blogs en nieuwsberichten.

Wij verzamelen top producten zodat jij sneller kunt bestellen bij jouw favoriete shop!
Voorbeeld. Stel je bent op zoek naar een boek over yoga. Je gaat dan eenvoudig naar yoga24x7.nl en klikt via Media op Boeken. Je krijgt dan een groot assortiment boeken over yoga uit verschillende online winkels. Zie je een interessant boek dan klik je door naar de aanbieder van het product dat je wilt hebben. Dat kan de bekende bol.com webshop zijn maar ook een voor jouw minder bekende winkel bijvoorbeeld AthleteShop.nl. Vervolgens doe je op de site van de verkoper de bestelling zoals jij gewend bent. Alle shops zijn ook bereikbaar vanuit de portal WebShop24x7.nl.

Hoe zit het met kopen en betalen? En veiligheid?
Zoals hiervoor beschreven koop je het product op de site van de aanbieder dus niet bij WebShop24x7.nl. Je hoeft dus geen account bij WebShop24x7.nl te maken en je hoeft geen persoonlijke gegevens of creditcard gegevens bij ons op te geven. Een fijne gedachte.

Uiteraard ben je vrij om je op onze nieuwsbrief te abonneren, wij houden je dan zo nu en dan op de hoogte van nieuwe artikelen en productgroepen op yoga24x7.nl maar ook over het openen van nieuwe 24×7 shops, leuke aanbiedingen, nieuwe video’s en blogs en handige tips.

Welke winkels doen mee?
We werken samen met meer dan 100 partners. Ook van de bekende winkels als bol.com, Coolblue, Bever, HEMA en Hunkemöller hebben wij producten in ons assortiment. Met grote regelmaat komen er nieuwe winkels bij!

Heb je vragen? Dat kan!
Kijk eerst even in onze FAQ (overzicht met veel gestelde vragen). Heb je ideeën of suggesties om yoga24x7.nl te verbeteren? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.

Wij wensen je veel plezier met yoga24x7.nl!
Team yoga24x7.nl.

Oh ja, wellicht heb je ook interesse in superfoods? Kijk dan eens op superfood24x7.nl.